Vooral voor rust speelde een door vakanties al incompleet MSC slordig. SVBO nam dan ook terecht een voorsprong. Het was Juryan Zandvliet die twee minuten later alweer de gelijkmaker scoorde voor MSC. Vlak voor rust bracht diezelfde Zandvliet MSC met een werelddoelpunt op een voorsprong. In de rust werd er aan beide kanten behoorlijk gewisseld. Het kwam het spel van MSC ten goede, want nu werd er minder slordig gespeeld en de tegenstander de wil opgelegd. Het resulteerde nog in één treffer. Na goed voorbereidend werk van Zandvliet was het Nima Shimeri die de 3-1 aantekende.

Voor MSC-Amslod Zondag 1 is nu een korte rustperiode aangebroken. De training start weer op maandag 14 augustus om 20.00 uur. In die week wordt er ook op dinsdag en donderdag getraind. De week wordt dan afgesloten met een oefenwedstrijd tegen zaterdag hoofdklasser vv Berkum.