En anders kun je het ook niet omschrijven. De eerste helft werd er erg slap gespeeld, maar ondanks deze instelling kwamen er wel een aantal grote kansen. ‘Je moet gewoon 2,3 keer scoren voor rust. Maar in plaats daarvan worden eigen stomme fouten genadeloos afgestraft. Dan kijk je tegen een 0:2 achterstand aan als je de kleedkamer in gaat’ als dus Wim van Keulen.

Na rust wordt er hard gewerkt , maar wordt kans op kans gemist. Aan de andere kant weet keeper Richard op 2 counters goed te reageren. De aansluitingstreffer van Maarten kwam er wel, maar was het enigste doelpunt van MSC kant. ‘Na de wedstrijd hebben we goed gepraat met zijn allen. De negativiteit moet eruit en de kansen moeten erin. Daar gaan nu mee bezig’.

Volgende week is, in Emmeloord, Flevo Boys B2 de tegenstander. Aftrap is 12:30.