Om 19.30 floot de scheidsrechter, die na mijn inziens goed floot voor de aftrap. Gelijk al in de eerste minuut kreeg  Ilias een  grote kans. Helaas raakte hij de boven kant van het doel. Dat gaf hoop op een mooie wedstrijd. Na wat kansen over en weer kreeg Msc steeds meer grip op de wedstrijd en domineerde deze steeds meer. Na een goed lopende en opgezette aanval scoorde Pepijn de 0-1 nadat Jurre de bal goed terug legde. En nu deze lijn vast houden en dan was er niks aan de hand….

Helaas volgde de gelijk maker heel snel na ons doelpunt wat resulteerde in onzekerheid en misverstanden. Zeker achter in werden de fouten en onachtzaamheden afgestraft zo doende keken we tegen een achterstand van 3 – 1. Uit de ogen een van de trainer een stand die deze groep jongens zeker niet verdienen.

Na een korte evaluatie en aanwijzingen begonnen de jongens van Msc aan de tweede helft die msc zeker domineerden. Af en toe werd er goed gevoetbald wat resulteerde aan positieve complimenten van het mee gereisde publiek. Ook ik als trainer was er zeker positief over te spreken. Het is mooi om te zien dat verdedigende voetballers mee durven op te komen en zelfs gevaarlijk kunnen worden. Dat aanvallende spelers de rol aannemen als laatste man. Mijn complimenten aan deze groep. En ook aan de meegereisde ouders.

Helaas zijn we onze competitie begonnen met een nederlaag. Als trainer kun je niet alles hebben en zeker niet voorzien. Wel heb ik er een positief gevoel aan over gehouden wat zeker kan resulteren in een hele mooie competitie. Als wij deze lijn zo vast houden en spelers gaan de dingen inzien en begrijpen dan ben ik daar zeker niet bang voor.