Olaf was vandaag aanvoerder, en trakteerde tevens voor zijn verjaardag. Na de warming up en de teamyell begon iedereen gemotiveerd aan de wedstrijd, waarvan het leek dat we vanaf het begin zouden domineren. Na een paar kansjes van onze kant wist de tegenstander bij de eerste uitbraak ons doel te treffen. Een domper dus. Toch bleven we aanvallen en kansjes creëren, maar wederom ging het verkeerd bij een aanval van SJO OFW. 2 – 0……….koud na de aftrap volgde er weer een aanval en werd het 3 – 0….. MSC bleef toch aanvallen en werken, en we werden beloond met een doelpunt van Marvin, 3 – 1. Helaas bleek dit niet de impuls te zijn die we nodig hadden, en al bleven we continue aanvallen wist SJO OFW 4x snel achter elkaar te scoren. Iedereen stond perplex van de 7 – 1 achterstand in een wedstrijd waarin we toch beter speelden.

Het rustsignaal kwam dan ook echt als een verlossing, en teleurgesteld liepen we allemaal richting de kleedkamer. Als coaches waren we dusdanig van slag dat we niet meer wisten hoe we de toppers moesten motiveren, aangezien alle opdrachten die we voor de wedstrijd gegeven hadden bij aanvang van de wedstrijd direct vergeten waren. We legden de vraag bij het team neer…….wat gaan we doen? Elke speler kwam met oplossingen die verbazingwekkend veel op de opdrachten leken die we voor de wedstrijd meegegeven hadden, en dit keer beloofden ze allemaal zich daar aan te houden.

De tweede helft werd dan ook vol vuur begonnen, en dit resulteerde in twee snelle doelpunten voor MSC…..7 – 3. De motivatie was helemaal terug, en aanval na aanval werd er ingezet op de vijandelijke goal. Door de aanvalsdrift kon het natuurlijk niet uitblijven dat er achterin wel eens een gaatje valt, en helaas kregen we met pech een doelpunt tegen. 8 – 3. Toch bleef iedereen doorgaan, en werd de noeste arbeid beloond met nog een doelpunt…. 8 – 4. Dit was tevens de eindstand. Een groot compliment naar SJO OFW voor het rendement, aangezien er van de acht doelkansen zeven benut werden. Ook een compliment naar onze eigen spelers voor de veerkracht die getoond werd in de tweede helft, en naar Marvin voor het scoren van al onze 4 doelpunten! De uitslag was dit keer absoluut geen afspiegeling van het wedstrijdbeeld, en met dit in gedachten gaan we vol goede moed naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Alcides E7!!!