MSC deed dus goede zaken gedaan in Assen door met 0-3 te winnen bij Achilles 1894. Na een 0-0 ruststand stelden de Meppelers in de 2e helft orde op zaken. MSC en Achilles 1894 speelden in het koude en gure Assen een moeizame eerste helft. Met rommelig spel en veel duels werden de toeschouwers niet op hun wenken bediend. Beide ploegen kregen weinig kansen en hielden elkaar wat dat betreft ook in evenwicht.

Na de rust trok MSC het initiatief naar zich toe. Het werd gevaarlijker en opende in de 65e minuut de score via Bjorn Bakker, 0-1. MSC kreeg vervolgens een aantal goede kansen de wedstrijd op slot te gooien. Dit liet het na waarna in de slotfase doelman Marc Holterman tweemaal schitterend redde en daarmee de gelijkmaker voorkwam. Een minuut later in de 85e minuut besliste Stefan Bollen het duel door de 0-2 aan te tekenen. Jos Fidom bepaalde in de 87e minuut de eindstand op 0-3 met een mooie volley.

MSC 1 speelt komende zondag de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2014. Om 14.00 uur is dan NEC Nijmegen in Meppel te gast.

 

 

Foto’s: www.sportimages.nl

Invalid Displayed Gallery