Spelers, ouders, andere belangstellenden, scheidsrechters en…… een fotograaf genoten van het prachtige weer. Een enkeling was uitgegaan van een koud windje, maar dit viel reuze mee! Wellicht lag het aan de maillot – en dus te warme benen – dat Flevo Boys D3 opnieuw met winst het veld verliet (2 – 3, MSC D2). Uit pure frustratie zeeg een speler neer op het kunstgras, balde zijn vuist en sloeg hiermee op de gras. De mat gaf geen krimp, de teleurstelling was verdwenen en handen werden geschud: “Gefeliciteerd met wéér een overwinning. Maarrrrrr….. volgende keer winnen wij!”

Vorig jaar waren een aantal jongelingen nog een Ukkie, maar nu ging F7 niet op de bal zitten, nee…. ze vlogen met de bal aan de voeten over het veld. Echt verrassend hoe ‘dat kleine spul’ in anderhalf jaar weet te ontwikkelen!

Her en der zag de fotograaf enkele gewonden. De meesten hadden last van benen en enkels, eentje had schade aan zijn oog opgelopen. Deze kwetsuur zie je toch meestal bij een sport als boksen! Deze speler zal zich dit blessure-ogenblik op de 18de april van het jaar 2015 nog lang heugen……

RW