Lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar ruim 250 jongens en meisjes – geboren tussen 2004 en 2010 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij MSC Meppel.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om hun droom te verwezenlijken: een stage bij sc Heerenveen en/of een plek in het Jonger Oranje (regio)team.

De scouts van sc Heerenveen selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie regioteams ‘Noord’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De ultieme kans om gescout te worden!

De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.

Info en inschrijven: www.jongeroranje.nl

SC Heerenveen - MSC Meppel