MSC startte in het schitterende wit-zwarte tenue van onze club gelijk fel en goed. De Meppelers voerden de regie maar Havelte was en bleef in de omschakeling een gevaarlijke outsider. MSC D4 reeg de kansen aaneen maar wist niet af te ronden. Killersinstinct, da…t is wat het team nodig heeft op de beslissende momenten. Dat is het enige wat keer op keer ontbreekt en dat is jammer.

Voetballend gezien zien de wedstrijden van D4 er goed uit, de jongens ontwikkelen zich goed, maar dat laatste zetje……. Havelte kwam kort voor rust met 0-1 voor te staan doordat de verdediging een steekje liet vallen. Tijdens de ranja werden alle punten besproken en een nieuw plan van aanpak werd gesmeed. Resultaat was dat Jens Nijmeijer door uitstekend veldspel, kort na de break, tweemaal wist te scoren.

Opnieuw waren de Meppelers heer en meester maar Havelte wist kort voor tijd toch nog tot een 2-2 gelijkspel te komen. Dit was zuur voor de Meppelers maar tegelijkertijd een goede basis om de komende week weer voluit te gaan trainen met maar 1 opdracht om de komende wedstrijd alles op alles te zetten! Na de wedstrijd gingen aanvoerder Benjamin en coach Roel naar RTV Meppel voor een interview over wedstrijd van vanmorgen, het Schoolvoetbaltoernooi van afgelopen woensdag en de komende Sportdag voor basisscholen a.s. vrijdag 22 april.

Nou Benjamin, je hebt het goed gedaan hoor. De muziek van Queen was ook top!

Succes en veel voetbalplezier, boys van onze zwart/witte trots: MSC!