De Open Dag wordt om 09.15 uur geopend op het hoofdveld. Om 09.30 uur starten de D- en C-teams met een 7 tegen 7 toernooi op veld 7. De E-teams starten dan met het voetbalcircuit op het hoofdveld. De F-teams en Ukkies beginnen dan met het schminken en het spelen op de springkussens. Bovendien kunnen de teams meedingen naar een leuke prijs wanneer jullie als team een spandoek meenemen naar de Open Dag. Deze wordt dan tentoongesteld langs het veld.

Om 11.00 uur is de presentatie van Zondag 1 en Zaterdag 1. Op het hoofdveld worden beide teams voorgesteld waarna een heuse “meet and  greet “ plaats vindt. Alle leden ontvangen een  kaart met daarop de foto’s en namen van de spelers. Daarna kunnen ze de spelers opzoeken, ontmoeten en handtekeningen vragen.  Rond 11.30 uur gaan de F- pupillen en de Ukkies het voetbalcircuit doen. Onder begeleiding van ervaren trainers en leiders leren zij de kneepjes van het voetbal. Op dat tijdstip kunnen de E- teams meedoen aan de spandoekwedstrijd, schminken of op de springkussens jumpen.

Om 11.30 uur start het 7 tegen 7 toernooi voor de A- en B-junioren op veld 8. Ook het toernooi voor de seniorenteams gaat dan van start. Zij spelen 7 tegen 7 op veld 9. Om 14.00 uur speelt MSC 1 op het hoofdveld de competitiewedstrijd tegen SDO.

De Open Dag zal rond 13:30 uur afgelopen zijn. Hierna is er dus de wedstrijd van MSC 1.

Opgeven kan via Roel Kalsbeek; kalsbeek49@planet.nl