Tim is op 13-02-1993 geboren in Woerden. Naast vader Henk en moeder Yvonne heeft Tim ook nog een zus (woont op dit moment in Rotterdam). Na Woerden heeft Tim nog een paar maanden in Mijdrecht gewoond (kan hij zich niets van herinneren), daarna is hij verhuisd naar Meppel. In Meppel heeft hij op de Tolter gezeten (lagere school). Daarna het VWO gedaan op Stad en Esch, International Business in Groningen (2 jaar) en thans op de hogere hotelschool in Leeuwarden. Overigens woont Tim samen met zijn vriendin in Groningen (gezellige stad).

 

Hoe was je jeugd?

Tim was een buitenjongetje. Tijdverdrijf nummer 1 was voetbal, veelal met meisjes. De games werden uiteraard ook ontdekt maar toch won de buitenlucht het altijd. Na het behalen van zijn zwemdiploma mocht hij lid worden van MSC, eerder niet. Tim is een sociale jongen, niet op zijn mondje gevallen, een echte aanvoerder en dat is hij ook bij MSC Zaterdag 1. Buitenom het voetbal mag hij ook graag uitgaan met zijn vrienden, iets wat hij erg belangrijk vindt. Gezellig met je vrienden een biertje drinken maakt hij zeker tijd voor. Zijn studie in Leeuwarden duurt vier jaar, dus hopelijk nog twee jaar te gaan.

 

Hobby’s

Allereerst vindt hij voetballen prachtig om te doen. Hij heeft het super naar zijn zin bij MSC Zat 1. Hij werkt  ong. 20 uren in de week bij restaurant Prinsenhof in Groningen. Dit vindt hij leuk om te doen, hier kan hij zijn creativiteit helemaal kwijt. In Meppel heeft Tim bij de Nachtwacht gewerkt, één van zijn eerste baantjes in de horeca.

 

Ambities / Doelen

Hij wil graag in de horeca blijven en dan met name op managementniveau Een andere ambitie is om voor +/- een half jaar in het buitenland aan het werk te gaan, in de horeca want dat blijft interessant. Tim wil niet in alle takken van horeca aan de slag. Er moet duidelijk een plan achter zitten, het moet goed voelen en het moet leerzaam zijn, dan pas voelt het bij Tim ook goed. “Zomaar een café o.i.d. beginnen zonder dat er een plan achter zit, daar zie ik helemaal niets in”.

 

Ideale vakantie

Een strandvakantie, zo min mogelijk hoeven te doen. Gaat echt voor de rust. Voorkeur voor plek is er niet. “Maakt niet uit, Spanje, Italië, of Portugal, als er maar een mooi strand is. “Later als ik wat ouder ben kan ik misschien nog wel eens cultuur gaan snuiven”.

 

Doelstelling MSC

Seizoen 2016/2017 kampioen worden met MSC Zat 1. We zijn op de goede weg maar er moet nog veel gebeuren maar daar heeft Tim alle vertrouwen in.