De prima serie met veel gewonnen wedstrijden werd helaas afgesloten door zeer matige pot. De inzet was niet optimaal , passes kwamen niet aan en duels werden te veel verloren. Urk starte scherper.  De eerste helft resulteerde dan ook in 2-0 achterstand. De knop was nog niet om. Het besef dat er tandje bij moest kwam iets te laat.

Na de rust kwamen Joshua & Jesse Bakker in de ploeg. Dit zorgde niet voor de ommekeer, de ploeg draaide niet zoals de weken ervoor dus dat was dan ook in dit geval moeilijk. Er werd 2,3 x op de paal of de laat geschoten en kansen alleen op de keeper werden helaas niet benut. Het zat ook echt tegen. De echte ommekeer kwam er dan ook niet en MSC C1 verliest deze x met 1-3 waardoor de 2e plek in de competitie nu weer iets verder weg is. Volgende week de afsluitende  kraker voor de winterstop tegen buurman Alcides.

Opstelling ; 1. Jesse , Maikel , Hajo , Jort, Gianni , Lotfi (Jesse B) , Dave, Max (Joshua) , Leon, Floris , Djermo