MSC begon erg goed en stond binnen een kwartier al met 2-0 voor. Justin Benjamins opende na acht minuten de score en in de 13e minuut maakte Milan van der Weide er 2-0 van. MSC kon door geklungel achterin de voorsprong niet vast houden. Doelman Bram Tijink schoot de bal zomaar tegen ADO’20 aanvaller Jesper de Vre en de bal belandde in het doel. Ted Amson maakte er vervolgens 2-0 van. Op slag van rust kwam de ploeg uit Heemskerk zelfs op voorsprong via Meraj Allahdad.

MSC ging na de thee op jacht naar de gelijkmaker en kreeg daarvoor ook een paar prima kansen. Halverwege het tweede bedrijf maakte Donny Reinink van ADO’20 hands in het strafschopgebied en kreeg rood. De aansluitende strafschop werd door Benjamins benut: 3-3. Beide ploegen kregen daarna een paar kansen op de volle winst. Zo mikte Benjamins nog een keer net naast. MSC staat elfde met vier punten voorsprong op de dertiende plek die nacompetitie tegen degradatie betekent.