In de pauze was er voor iedereen voldoende sportdrank dat beschikbaar gesteld was door sponsor AA-drinks. Vervolgens werd er weer druk getraind en iedereen deed zijn of haar uiterste best om alle oefeningen goed te doen.

Tijdens de lunch was er deze keer geen “vette hap”, want zo vertelde Marja van “Care for Weight” tijdens de middagpauze “topprestaties kun je alleen leveren als je gezond eet” En een gezonde eetlust hadden de dames en heren!

Na de middag werden er nog diverse oefeningen en gedaan en werd begonnen met de wedstrijden. Per leeftijdscategorie werd er gestreden om de fantastische prijzen die aan het einde van de middag door Jacco de Laat werden uitgereikt. Iedereen kreeg ook een deelname certificaat, verzorgt door P & E Promotions.nl en een mooie MSC pen beschikbaar gesteld door de supportersvereniging.

Moe, maar voldaan keerde iedereen om 16.00 uur weer huiswaarts.

Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat dit een echte topdag was en ik wil dan ook graag het team van KeepersSchool Noord en de vrijwilligers van harte bedanken voor de realisatie van deze dag die zeker ook in 2011 een vervolg zal krijgen.

Wil jij als keeper nog beter worden? Geef je dan op voor de voorjaarscursus van KeepersSchool Noord. Op www.keepersschoolnoord.nl vind je hierover meer informatie.

Peter