De wedstrijd tegen Veno A1 was dan ook geen afspiegeling van wat ze de afgelopen weken hebben laten zien toch wel jammer, want juist nu waren de heren Blom en Brandsma wel aanwezig.MSC A1 kwam voor rust op een verdiende 0-2 achterstand te staan, kwam dit door de de coaching van Klaas en Jan, of door het onwennige vlaggen van Johnny we weten het niet, de 2e helft boog MSC A1 de achterstand om in een verdiend gelijkspel.
Na de westrijd werd er het nodige gesproken eerst was het woord aan Johnny Tanalepy die de saamhorigheid roemde vooral na wat er in het begin allemaal is gebeurt, en dat de spelers die overgaan naar de senioren het plezier moeten behouden op wat voor niveau dan ook.
Daarna werden er de trofeèn uitgereikt, voetballer van het jaar werd Rik Joustra, talent van het jaar werd Chakir Alouhed, ook werden er nog 3 aanmoedigings prijzen uitgereikt aan Luc v/d Logt , Jefrey de Ruiter Demy v Lier.
Namens het jeugdbestuur nam Wim v Keulen ook nog het woord, en zei dat MSC A1 een voorbeeld functie heeft naar alle jeugdspelers binnen de vereniging zonder achterom te kijken, is dit de laatste maanden uitstekend gelukt en complimenteerde hier de ploeg dan ook terecht mee. Ook HJO Harry Lefferts complimenteerde de ploeg en gaf enig uitleg over de begeleiding van jeugdspelers bij de overgang naar de senioren.
Ja en dan natuurlijk de 3e helft in de kantine die was zaterdag echt geweldig bitterballen, bier, frisdrank de bekende liederen lekker na kletsen na een toch wel bijzonder seizoen !!!!

Langs deze weg willen we de JC bedanken voor de versnaperingen in de kantine en natuurlijk de Dames van de bediening.
 
Jan M