In een hoog tempo werd er gevoetbald, de 1e helft kansjes en mogelijkheden over en weer , waar Mihran een keer alleen op de doelman kon afgaan maar niet scoorde en DZOH een keer op de paal schoot, het spel speelde enigszins af op het middenveld waar Luc en Sven hun handen vol hadden aan de lopende mensen van Dzoh maar fier overeind bleven, en de verdediger Ruben Huisman de snelle aanvaller in zijn broekzak had.Wie het eerst zou scoren zou misschien wel de overwinning pakken waarbij DZOH toch wat dreigender was dan MSC. De 2e helft in de 48e min gaf de jonge maar goed fluitende scheidsrechter een rode kaart aan een speler van Dzoh wegens natrappen, 11 tegen 10 even twijfelen van hoe pakken we dit voordeeltje op, toch maar omschakelen naar een 4-3-3 systeem waarbij Luc als diepste spits werd geposteerd, ook omdat zij 1 op 1 gingen spelen achterin, hierdoor bleef MSC druk houden op de verdediging van DZOH.
In de 60e min was het raak een goed opkomende Rutger Laterveer kon van 30 meter aanleggen voor een FANTASTISH afstandschot, deze zijlde fantastich in de bovenhoek 0-1 MSC.
Nog geen 4 min later kon Luc na wat schermutselingen in de 16 meter de bal beheerst achter de keeper van Dzoh lepelen 0-2!, dit mogen we niet meer weggeven helemaal niet nadat 10 min voor tijd een tweede speler van DZOH uit het veld werd gestuurd met 2 keer geel,` 6 punten in de knip binnen een week` is geweldig de ploeg is nog steeds groeiende en vecht elke week voor een goed resultaat, de kop der veur de scholders eronder en deur goan, dat is het motto, een geweldig enthousiast team gezien vandaag, dinsdag naar Veno in Vollenhove.

Opstelling: Doel Ritzo