Op Hemelvaartsdag bleek Apeldoorn al een goed voetballende ploeg te zijn. MSC toonde thuis in Meppel aanvankelijk te veel ontzag voor de succesvolle formatie uit de stad van de Apenheul en Paleis Het Loo. Nadat MSC A1 alle remmen losgooide bleek ook die ploeg erg kwetsbaar in verdedigend opzicht maar toen stond het al 0-2. MSC kwam uiteindelijk niet verder dan de 1-2.

Zaterdag “uit” op het zonnige, schitterend gelegen sportpark in Apeldoorn-west bleek MSC A1 het eerste halfuur een ware plaag voor de geschrokken tegenstander; als je dan met 1-0 voorkomt kan de tegenstander mentaal een tik oplopen. Helaas miste MSC in dat stadium een aantal goed kansen en bleek Apeldoorn een goed voetballende thuisploeg die bij rust op een 2-0 voorsprong was gekomen. Uiteindelijk ging MSC met een eervolle 3-0 nederlaag naar huis.
De complimenten voor de prima spelende B1- ers Bjorn Lefferts, Steffan Kuiers, Jari Mooi en Victor van Saltbommel. Na afloop de traditionele soep met broodjes in HET voetbalcafe van Meppel in wording, “De Casteleyn”; een succesvolle formule van cafebaas Bert Spronk en zijn vrouw welke volgend seizoen wordt voortgezet.

Het was zaterdag zowiezo een memorabele dag vanwege de laatste officiele wedstrijd van trainer Tanalepy binnen de jeugd van MSC; na ruim 10 jaar (niemand weet precies hoe lang) actief geweest te zijn binnen MSC als jeugdtrainer stopt Johnny er mee en gaat op dinsdag MSC 2 trainen.
Volgend seizoen lekker in de weekends met zijn vrouw Wendy naar de sportschool en aansluitend naar de Ikea en de Intratuin; dat is er een tijd niet van gekomen :),  eindelijk de zaterdag weer “vrij”…..
Het is je gegund, Johnny !