A1 was over de gehele wedstrijd gezien de betere ploeg in deze Drentse derby. Alleen na de 0-1 via een afstandschot van Rein Schaafsma kregen de mannen uit Hoogeveen enige kansen. Na de rust bouwde MSC de voorsprong degelijk en goed uit naar 0-4 via Rob Colenbrander, Sven Lefferts en Robert Padding. Geconcentreerd spelend gaven de mannen van Tanalepy weinig weg. In de 2e helft mochten de B1- ers Mels Huisman, Bjorn Lefferts en Niels Haze hun debuut maken in de A1.
Dat het uiteindelijk nog 1-4 werd via een vrije trap was dit enkel voer voor de statistieken en jammer voor keeper Ewout Knol.

Een goed begin van de 2e competitiehelft.Dit geeft het nodige zelfvertrouwen voor de thuiswedstrijd volgende week tegen Noordscheschut. Prima mannen!