MSC A1 trad gehandicapt aan tegen KZC vanwege het ontbreken van maar liefst 5 basisspelers. De B1’ers Bjorn Lefferts, Jari Mooij, Mels Huisman, Bram Beijer en Niels Haze deden het echter uitstekend en blijken mee te kunnen in wedstrijden tegen een zowel fysiek als technisch zeer sterke tegenstander.

MSC A1 liet KZC komen en gokte zelf op de counter via de snelle spitsen. Het plan lukte zeer aardig. Bij de rust was de 0-1 bereikt na zo’n snelle uitval via Robert Padding in de 10e minuut. Deze strijdwijze werd in de 2e helft voortgezet. Compact spelend en organisatorisch geconcentreerd werd de tegenstander uitgenodigd tot de 16 meter te komen waar menig aanval verzandde en doelman Ewout Knol het strafschopgebied tot zijn domein maakte.
Natuurlijk was het billenknijpen in de laatste 15 minuten maar heldhaftig hield A1 stand. De uitslag had net zo goed 2-4 kunnen zijn want ondanks de druk van KZC had MSC ook een aantal zeer goede kansen.

Een uitstekende 2e seizoenshelft van de competitie voor de mannen van Tanalepy wat uitmond in deelname aan de nacompetitie met promotie naar de 4e divisie als doel. Wie weet…