De 1e helft was Noordscheschut de iets betere ploeg zonder tot echte grote kansen te komen. MSC  prikte regelmatig gevaarlijk door en kreeg eigenlijk de grotere mogelijkheden. Redelijk gelijk op met 0-0 als terechte ruststand in een gezapig tempo. Jammer was het flinke aantal gele kaarten wat werd rondgestrooid voor “lullige” overtredinkjes, alsof het al Sinterklaas was.
Na de thee ontbrandde het duel tot een heerlijke pot voetbal. In een enorm tempo golfden de aanvallen  heen en weer en maakten beide ploegen aanvankelijk aanspraak op een overwinning. Gaandeweg bleek MSC over de fitste ploeg te beschikken. De “renpaarden” (Berkenbosch,Knipmeijer en Padding) voorin bij A1 werden steeds beter gevonden en de verdedigers van Noordscheschut konden het op een gegeven moment gewoon niet meer belopen. Een goal van Tim Veenema , fraaie kopbal uit een corner, werd tot ontsteltenis van de MSC aanhang om onduidelijke redenen afgekeurd. Niet lang daarna liep Roy Knipmeijer wederom zijn directe tegenstander voorbij en scoorde zeer fraai met de buitenkant van z’n rechtervoet; een klassegoal, 0 – 1 in de 75e minuut. MSC A1 bleef de meeste aanspraak maken op een doelpunt. Een slotoffensief maakte niet veel meer los al redde doelman Ewout Knol nog fraai op een uiterste poging van de “Schutters”. MSC toonde de 2e helft karakter en bleef rustig bij een aantal vage beslissingen van de leidsman. Een goede prestatie op deze heerlijke zaterdag. Met 12 punten uit 5 duels bezet MSC A1 inmiddels de 2e plaats. Een prachtige start in deze boeiende Hoofdklassecompetitie
Bij thuiskomst werden de winnaars van vandaag verwend met een heerlijke kop soep en een broodje in Cafe de Casteleijn; een puik initiatief !