De 1e helft zag men een tempoloos A1 voetballen tegen een scherper Raptim A1 uit Coevorden. Het leek alsof A1 steeds een stapje te laat was en te veel dacht dat het allemaal wel goed zou komen op deze zonnige en warme zaterdagmiddag in september. Van onderschatting mocht geen sprake zijn maar blijkbaar was onbewust toch gemakzucht ingeslopen vanwege een blik op de stand waarin Raptim nog geen punt had verzameld. Zelfs onze keeper, normaal gesproken pakt hij de punten voor A1,  deed mee in de algehele malaise. Ruststand 0-1 in het voordeel van Raptim.
De 2e helft een fanatieker en feller MSC A1 wat in de 46e minuut gelijk resulteerde in een fraaie kopgoal van Jille uit een corner van Robert. Een overwinning lag in het verschiet. Raptim gaf zich echter niet gewonnen en beet fel van zich af. MSC speelde slordig, te gehaast. Kansen kwamen er wel maar echt overtuigend was het allemaal niet zaterdagmiddag. Eindstand 1-1.

Niet goed gespeeld maar toch een lekker biertje in de kleedkamer. Nils en Marcel namen afscheid van het A1 team. Marcel gaat Den Helder onveilig maken en volgt een studie aldaar en Nils hangt de voetbalschoenen in de wilgen en gaat zaterdags andere dingen doen. Het gaat jullie goed jongens; MSC bedankt jullie voor de inzet de afgelopen jaren !