Er waren kansjes over en weer maar na een klein half uur werd een schot van Arjan niet goed verwerkt door de keeper van JVZ hierdoor kon Sven de 1-0 binnentikken. Voetbal technisch was MSC beter maar toch liet het de tegenstander langszij komen door een fout in de achterhoede van MSC, en op slag van rust was het zelfs JVZ dat op voorsprong kwam door wederom slap ingrijpen van de verdediging 1-2 russtand.
De 2e helft een energieker MSC de kansen waren voor MSC maar Sebastiaan kon een twee tal grote kansen niet benutten , hierdoor bleef JVZ in de wedstrijd maar na een goed uitgevoerde counter werd Yannick gevloerd in de 16 meter en kon Sven de toegekende strafschop verzilveren 2-2. Het werd een meer open wedstrijd en er waren kansen over en weer toch kon Sven na een goede voorzet van Sebastiaan de verdiende 3-2 binnen knallen.
Een goede start van de competitie voor MSC A1 , ondanks dat er geen oefenwedstrijd was geregeld voor deze mannen hebben ze zich in de tropische hitte van hun goede kant laten zien.
Volgende week naar het voor MSC A1 onbekende FC Ter Apel, wat ik wel weet is dat Harris Huizingh er zijn voetbal loopbaan is begonnen . Dankzij zijn goede techniek kreeg hij al snel de bijnaam De Tovenaar van Ter Apel. Wie weet wat ons te wachten staat in Ter Apel.