Zaterdag thuis tegen Wolvega A1 was in dat opzicht een belangrijke wedstrijd. Bij winst blijft men in de subtop, bij verlies komt men in het rechterrijtje. Daarnaast het gemis van een aantal belangrijke steunpilaren; Jille, Robert en Willem konden om uiteenlopende redenen niet aanwezig zijn. Jille zal jammer genoeg voor langere tijd niet inzetbaar zijn vanwege knieproblemen; dat scheelt een slok op een borrel.

De 1e helft had MSC een veldoverwicht maar kon dat niet in doelpunten uitdrukken. Paal en lat stonden goals in de weg: 0-0. Wolvega bleek geen verkeerde ploeg; de krachtverschillen zijn klein dit seizoen in de Hoofdklasse.
De 2e helft een stevig aanzettend MSC. Kansen genoeg maar geen goals tot de 70e minuut. Invaller Bjorn Lefferts mocht de trekker overhalen na een stop van de Wolvega-keeper. MSC liet zich vervolgens terugzakken op eigen helft, Wolvega zette een slotoffensief in maar dat mocht niet meer baten. Keeper Ewout Knol redde nog knap in een 1 op 1 situatie.
Drie punten in de Meppeler sporttas; daar mogen we blij mee zijn.

Na afloop inmiddels het traditionele biertje in de kleedkamer: Bart Meijer vierde zijn verjaardag; proost!

Zaterdag a.s naar DZOH in Emmen; ook een middenmoter. Met iets meer geluk kunnen daar punten worden gepakt.