Het D2 team van trainer Jan Beute moest zaterdag de strijd aangaan tegen Vitesse “63 D1.De eerste competitie wedstrijd werd nipt verloren.De tweede wedstrijd werd omgezet in winst.Aangezien de trainer er vanaf het begin niet bij kon zijn , nam Willem de Haan de honneurs waar.Na een matig begin ,was het Wouter die na 15 minuten de 1-0 binnen kon tikken.Hierna zakte het spel weer in en kwam Vitesse weer naast MSC 1-1.Na de rust ,na een stevige toespraak van trainer van werden de jongens wakker.Warner schoorde vanaf de 16 meter de 2-1.Niet lang daarna ,op een voorzet van Lennart tikte Huub de 3-1 binnen.Door verdedigings fouten ,kwam Vitesse terug.Binnen 10 minuten stonden wij met 3-4 achter.Op mentaliteit kwamen we terug op 4-4 dankzij goed combinatie voetbal,en de sterk spelende Gijs die de bal mooi achter de keeper tikte.Vandaag moesten we genoegen nemen met een gelijkspel.
Goed gevoetbald jongens,volgende week FC MEPPEL D3 uit ,altijd lastig, maar we gaan dan weer voor de winst!!