Alcides heeft dus zoals verwacht de Meppel Cup gewonnen. In Nijeveen won de ploeg ook de tweede wedstrijd van het toernooi ruim. SVN’69 werd met 9-1 verslagen. MSC en FC Meppel hielden elkaar met 1-1 in bedwang. Alcides begon inspiratieloos aan het duel met de thuisploeg en na de 1-0 van Lijzen verraste het dappere SVN’69 door via een strafschop van Marcel van Dijk op 1-1 te komen. Daarna zette Alcides aan en liep het zoals verwacht uit. De teller stopte uiteindelijk op 9-1. Alcideaan Jeffrey Groeneveld werd uitgeroepen tot speler van het toernooi.
De tweede wedstrijd van de avond was spannender. FC Meppel en MSC hielden elkaar in een pittig, maar fair duel in evenwicht. De doelpunten kwamen van twee spelers die vorig seizoen nog samen speelden Bij Genemuiden: Gabe Teun Top en Dirk-Jan van der Meulen.
Beide ploegen kregen in de tweede helft nog kansen op de zege, maar het bleef gelijk. MSC werd daardoor tweede op het toernooi en FC Meppel derde. SVN’69 sloot met één punt het toernooi af op de vierde plaats.