Tot onze grote verrassing werden we uitgenodigd door Appingedam om een lunch voor de wedstrijd gezamenlijk te nuttigen. We werden gastvrij ontvangen in hun sponsorhome waar de tafels keurig gedekt waren voor beide teams met supporters! Na het welkomstwoord van de vv Appingedam D1 begeleiding en het dankwoord van Ruud, waarbij we daarbij ook hun terug uitnodigen inclusief lunch in Meppel op 2 mei 2010, smaakte de soep en broodmaaltijd geweldig. Alleen WJW morste een beetje. Ook één van onze

grootste fans, en Meppeler bekendheid Jan Nes liet de lunch zich goed smaken.

Na de lunch natuurlijk de wedstrijd op het hoofdveld. Beide opstellingen werden officieel(!) door de stadionspeaker omgeroepen. Bij MSC ANTARIS D1 hadden we 5 invallers( Cody, Steffan en de E- spelers Tristan, Remco en Roi).

De wedstrijd begon onrustig voor onze jongens met gehaast voetbal en ook hadden ze moeite met het gladde veld. De Appingedam boys waren feller in de duels en ook zonder bal deden ze mee.Wij kwamen een stapje te kort en ons welbekende combinatie voetbal kwam niet uit de klei. De gastheer kwam verdiend op 1-0 en vooral hun NR 10 was een handige voetballer. Op slag van rust kregen we een strafschop die jameer genoeg werd gemist door WJW.

In de rust de jongens gevraagd meer rust te bewaren aan de bal en ook gast-coach en oud-eerste elftal speler Gino Veelo gaf de jongens bruikbare tips mee.

De tweede helft werd uit een ander vaatje getapt, de NR 10 kreeg minder ruimte van Steffan en het combi voetbal ging weer beter. Tristan maakte ondanks het lengteverschil zijn tegenstander het lastig met snel spel en goede kaats acties. Ook Roi stond zijn mannetje. Onder aanmoediging van ‘het Eerste’, dat ondertussen was gearriveerd, werd na lang aandringen de 1-1gescoord door Jari vijf minuten voor tijd. De 1-2 werd vlak daarna door WJW gescoord na een weergaloze actie en steekpass van E speler Remco. De 1-2 was tevens de eindstand in deze sportieve wedstrijd.

Hopelijk zou MSC 1 ook zo’n uitslag neerzetten…..

WE BEDANKEN VV APPINGEDAM VOOR DE GASTVRIJHEID EN SPORTIEVE WEDSTRIJD EN TOT 2 MEI 2010 IN MEPPEL!!!