Na een aftastend begin kwam F6 na een goede aanval door Levay op 1-0. Het spel golfde heen en weer. Door goed en attent verdedigen van Senna en Rutger bleven grote kansen voor FC Meppel in het begin uit. Halverwege de eerste helft werd FC Meppel wat gevaarlijker en scoorde de 1-1. MSC bleef ook kansen krijgen. Na goede actie van Gerson kon hij net de vrijstaande jongens voor het doel niet vinden. De wedstrijd was fel met redelijk wat overtredingen. Senna kon vanuit een vrije trap vanaf bijna twintig meter de bal mooi in de hoek schieten, 2-1. Helaas konden we deze voorsprong niet vasthouden en FC Meppel scoorde voor rust nog de 2-2.

Na aanwijzingen in de rust van de trainers Fabian en Jelle begon F6 sterk aan de tweede helft. MSC zette gelijk druk en Levi schoot de bal jammer genoeg op de paal. Hierna werd FC Meppel sterker in de duels en scoorde na een scrimmage voor de MSC goal de 2-3. De jongens van F6 creëerden nog wat kansen maar scoren was er niet meer bij. In de slotfase verrichtte onze keeper Thomas nog een fantastische redding bij een gevaarlijke aanval van FC Meppel.

Na het laatste fluitsignaal waren de jongens van F6 behoorlijk teneergeslagen. Net als in het najaar tweede met maar 1 nederlaag. De jongens van F6 hebben een heel goed seizoen net niet kunnen bekronen met het kampioenschap. Thomas, Rutger, Senna, Youri, Djermo, Levi, Kanter, Elias, Gerson, Levay jullie kunnen trots zijn op jullie inzet en voetbalspel. Ik ben trots op wat jullie allemaal hebben gepresteerd.