Wat te denken van ons eerste: voorlopig 3e op een promotieplaats. Appingedam en SVBO komen door de goede resultaten steeds dichterbij en Gronitas lijkt afgevallen . Maar wat is zekerheid in deze competitie waarin iedereen van iedereen kan winnen. FVC lijkt echter ongenaakbaar maar verloor thuis indertijd van ons 1e met 1-2. Donderdag kan MSC in de thuiswedstrijd tegen datzelfde FVC op het echte gras nogmaals aantonen dat het zelf promotie kan afdwingen. Aftrap 20:00 uur.
 
A1 boekt goede resultaten na de winterstop en kan deze week al een grote stap voorwaarts zetten richting klassebehoud in de hoofdklasse. Woensdag naar Germanicus en zondag op bezoek bij DZOH.
 
B1 is verwikkeld in een strijd om de 2e plaats. Wellicht levert deze plek ook promotie op. Zaterdag de thuiswedstrijd tegen KZC B1.
 
C1 is op weg naar een glorieus kampioenschap. Het programma ziet er uitdagend uit met wedstrijden tegen Alcides, FC Meppel, Heerenveen en CVVB. De tegenstanders lijken, gezien het puntverlies de afgelopen weken, zichzelf al gewonnen te geven. Zaterdag 17/4 a.s thuis tegen FC Meppel C1 en 24/4 14:00 tegen en bij Alcides C1; waarschijnlijk DE beslissende wedstrijd.
 
D1 speelt zaterdag a.s. “de wedstrijd van de eeuw” ; om 12:00 uur eveneens tegen en bij Alcides D1, de enige overgebleven concurrent. Mocht deze wedstrijd minimaal 1 punt opleveren dan kan het kampioenschap MSC bijna niet meer ontgaan. Veel supporters worden verwacht.
 
(Redaktie:RSc)