Arnold Otten heeft dit seizoen de Thieme Broekman Bokaal gewonnen. De kleine middenvelder van MSC 1 werd door de deskundigen de beste speler van het seizoen 2005-2006 bevonden. In een bomvol clubhuis reikte Klaas Pol de prijs uit aan de zeer verraste Otten.
Het klassement voor de Beste Speler van het Jaar is vernoemd naar oud-MSC-voorzitter Thieme Broekman. Die werd in 1933 in Dwingeloo geboren en meldde zich in 1960 aan als lid van MSC. Hij speelde in het eerste en tweede elftal, werd daarna ‘baas’ van de kantine, was lid van de technische commissie en leider van het eerste elftal. Verder was Thieme redactielid van clubblad De MSC’ er, lid van het bestuur van MSC, voorzitter van de Jeugd van MSC, vice-voorzitter en later voorzitter van MSC. Voor zijn vele verdiensten voor de club MSC werd de oud-directeur van de LEAO in Meppel benoemd tot Erelid van MSC. Ook ontving hij van de Supportersvereniging de Gouden MSC-spel. Op 15 mei 1994 kwam er te vroeg een einde aan het leven van de rasechte MSC’ er.
De Thieme Broekman Bokaal werd eerder al gewonnen door Cor Dunnink, Roelof Barelds (2x), Bas Bijen, Johnny Jansen, Fernando Santing en Andres Hoogeveen.