In een fysiek duel bevochten de mannen van Harry Lefferts en FCM’er Bernard Koning elkaar in een hartstochtelijke derby. Voor de rust was FC Meppel de betere ploeg met de betere kansen. De 0-1 voorsprong was verdiend. De 2e helft daarentegen beet B1 meer van zich af, schuwde de duels niet en kwam via Robert Padding, na goed voorbereidend werk van Sven, op een verdiende 1-1. MSC bleef dreigender dan FC Meppel maar tot een winnaar kwam het niet. Het gelijkspel was gerechtvaardigd gezien het spelbeeld over de gehele wedstrijd.
De consequenties zijn wel zodanig dat MSC en wellicht ook FC Meppel uitgeschakeld zijn voor het kampioenschap. DZOH heeft met nog een bescheiden aantal wedstrijden te gaan, slechts 1 verliespartij geleden.