Het lagere geklasseerde SVBO had deze middag niet al teveel in te brengen tegen de mannen van coach Rob van den Brink. De eerste helft ging nog enigszins gelijkmatig, alhoewel de betere kansen toch duidelijk voor MSC  waren. Halverwege de eerste helft kwamen de meppelers op voorsprong door een doelpunt van Bjorn Lefferts, een van de vier, na voortreffelijk voorbereidend werk van uitblinker Jari Mooij die via een soloactie van achteruit Bjorn vrij aan de rechterkant voor de keeper zette, waarna hij snoeihard binnen schoot, 1 – 0.
Hierna gingen de mannen van SVBO aanvallender spelen wat resulteerde in de gelijkmaker en tevens ruststand 1 – 1.
Na de thee gaf Rob van den Brink aan dat er toch duidelijk meer strijd moest komen om de wedstrijd naar je toe te trekken. Dit was niet tegen dovemansoren verteld en MSC  kwam voortvarend uit de kleedkamer waarna er al vlot 2 – 1 werd gemaakt door Ruben Hanemaaijer. Kort daarop trok Bjorn Lefferts de trekker over en maakte 3 – 1 waardoor de tegenstander bijna knock down was. SVBO had duidelijk niet meer de kracht om het de meppelers nog enigszins moeilijk te maken en MSC bouwde de voorsprong dan ook uiteindelijk uit naar een mooie 6 – 1. Enige teleurstelling was er bij Bart-Jan Smid die terugkwam van een polsbreuk, na vijf minuten geblesseerd het veld weer moest verlaten met een, na controle in ziekenhuis, gekneusde voet.
Zaterdag 6 april speelt MSC de uitwedstrijd tegen DZOH, tweede op de ranglijst. Mocht deze wedstrijd gewonnen worden dan doet B1 goede zaken op de ranglijst.

Aldus Chris W.