(foto’s Dick Knol)
 
Onderdeel van het programma was ondermeer de uitreiking van een aantal prijzen.
Tim Veenema werd uitgeroepen tot de meest waardevolle- cq beste- speler van het seizoen 2009-2010 waarbij ook werd gekeken naar gedrag, presentatie en belang vh team. Nils Daams kreeg de talentenprijs mede gezien zijn C2 achtergrond waarbij een overgang naar een B1 niet eenvoudig is en Tim Koldenhof kreeg de aanmoedigingsprijs voor zijn niet aflatende ijver in verdedigend opzicht en daarom medeverantwoordelijk is voor het geringe aantal tegengoals. Aangetekend dient te worden dat Jille bij de talentenprijs de meeste stemmen kreeg. Hij krijgt als “cadeau” een plaats in de A1-selectie voor komend seizoen.
Harry en Sven Lefferts ontvingen een herinnering mee naar Curacau; een herinnering aan een memorabel seizoen waarbij B1 als 3e eindigde in de competitie, 2e werd op het ESR-toernooi van Steenwijk en Sven zijn debuut maakte in MSC A1.
Met een heerlijke BBQ op het terras van Recreatiepark Koudenburg (Hollum) werd de ceremonie afgesloten.
 
Bij terugkomst in Meppel werden naast de trainer de leiders Dick Knol, Jacob Jan Kolk en Roel Schaafsma bedankt voor hun werkzaamheden voor het team middels een “luxe bierpakket”.
 
Het seizoen zit er op. Nogmaals een ieder- ouders/opvoeders/relaties- bedankt voor de support aan deze groep en Harry en Sven , veel succes en plezier gewenst op dat eiland in het Caribisch gebied.
 
Roel Sc.