Om 2 uur vrijdag vertrok het gezelschap onder leider van Gert Vossenberg. René Vinke en Henk van Egten van de parkeerplaats in 2 TaxiMenger busjes naar het zuiden.Na veel vertraging door files konden we ons bij  SC Hades aanmelden. Eerst even eten in de school in Hasselt. Onze slaapplaats was helaas niet in Hasselt zelf maar zoals men ons vertelde “iets”verderop. Hoezo iets!! 25 km 20 rotondes en 60 verkeersdrempels later stonden we voor de poort van een spookachtig oud gebouw in een lugubere omgeving, kortom ideaal om een stel pubers in los te laten….. Toen ook de nog de patron van het gebouw ons waarschuwde niet in te kleine groepen de buurt in te gaan was de toon gezet.Toch even na onszelf geïnstalleerd te hebben het dorp in op zoek naar een café. Bij “de Mijnwerker” leek het redelijk veilig. Op tijd naar onze kribbe’s natuurlijk want de volgende dag moesten we weer vroeg richting Hasselt voor het ontbijt.

Om 7 uur de wekker en zowaar, om kwart voor acht stond de hele meute klaar om met de Menger busjes te worden afgevoerd naar het ontbijt.

Daarna richting het stadion voor de eerste wedstrijd op een echt knollen veld met de afmetingen van een pupillenveldje. Onze “langeballenspel”ging daar dus helemaal mis, al snel 2-0 achter. Toen een prachtige voorzet van Sebastiaan die door Erik koel werd binnengeschoten. Maar helaas daarna niet de gelijkmaker maar 3-1.

De volgende wedstrijd tegen een Italiaanse ploeg op kunstgras. Kansloos 3-0. Ondanks rood voor een schoppende Italiaan. (Appie schopte hem ook, maar toen keek de scheids niet ….)

De laatste wedstrijd op het hoofdveld tegen Waterwijk, een goeie wedstrijd, 1-0 winst door een goal van Sven.

Kortom, geen winnaarsronde. Maar het belangrijkste moest nog komen, de stad in Na een gezonde maaltijd richting het centrum, Verdere details zullen we niet noemen. Om 12 uur helaas alweer richting busje want 1 uur uiterlijk moesten we binnen zijn. De strenge meesteres kende geen genade (Gij zijt hier voor het voetbalspel, niet voor de pinskes)

Op zondag moesten we de 1ste wedstrijd pas om 13.00 uur spelen, maar ontbijten moest al vroeg dus om 07.30 appél!

Na een aantal uren rondhangen eindelijk aanvang wedstrijd tegen VKW uut Westerbork. Met Tim V. op doel (licht geblesseerd) Sebastiaan als interim coach (Zwaar geblesseerd) en Koen grieperig langs de kant toch een 1-0 overwinning dankzij een goal van Sven.. Dus nog kans op de 9de plaats, maar helaas ging de laatste wedstrijd op het veel te kleine veld verloren. Niet getreurd, de stad lonkte weer. Maar na enige uitleg door de begeleiding konden we de mannen overtuigen naar de slaapplaats terug te rijden en in de kroeg in Beringen nog enige consumpties te nuttigen. Dat is gelukt samen met onze slaapmaatjes van Alcmaria uit Alkmaar. Hoe laat het zooitje sliep is mij niet bekend en ook niet wat er allemaal gebeurd is die nacht, de ouwe sliep lekker.De volgende morgen in hoog tempo opgeruimd, ff eten en weer richting Meppel.

Een geslaagd weekend ondanks de ongelukkige slaaplocatie.

Deelnemers;

Jeffrey de Ruiter, Tim Veenema, Tim Koldenhof, Koen Ruinen, Jelmar Bijstra, Sven Lefferts Ilias Elkhatari, Erik Holterman, Arjan Mulder, Ruben Huisman,  Sebastiaan Berkenbosch en Albert Jan Steendam.

Als laatste nog een dankwoord aan Roel Kalsbeek, achter de schermen wederom alles perfect geregeld!!
 
Henk
 
 
 
 
De apotheek op de achtergrond, gelukkig…..
 
 
Een lekker stel
 
 
Wennen op kunstgras
 
 
Nieuwe shirtsponsor