B2 moet in deze klasse opboksen tegen de B1 teams van oa Ter Apel, Dalen, Erica, Drenthina en Noordscheschut;om maar wat te noemen. En dat voor een leuke groep goedwillende voetballers- met iedere week een andere samenstelling- zonder vaste trainer maar met een goede ai begeleiding. Ga d’r maar aanstaan……
 
Zaterdag kwam laagvlieger KZC B2 uit Klazienaveen op bezoek. Een enthousiaste groep met een enthousiaste begeleiding ondanks de 0 punten die men tot nu toe heeft behaald. Ook dit verdient respect; vrijwilligers die een hele zaterdagmiddag op pad zijn met een te zwaar ingedeelde ploeg en pas om 18:30 thuis achter de aardappels zitten.
De wedstrijd onder heerlijke omstandigheden was redelijk open met kansen voor beide teams. De keeper van KZC kwam echter niet altijd goed van de grond wat resulteerde in 2 hoge ballen van Werner en Sander die met enig geluk in het net ploften: ruststand 2-0 voor MSC, niet onverdiend; MSC B2 was de betere ploeg.
De 2e helft bracht wat meer spanning met zich mee. KZC had zijn beste spelers naar voren geschoven wat meer druk op de MSC verdediging betekende. Na een 3-1 en 3-2 tussenstand werd het uiteindelijk een verdiende 4-2 zege met goals van Werner met goede opgebouwde aanvallen over links waar Yannick, Luuk en Stijn elkaar goed konden vinden.
Met 10 punten uit 8 wedstrijden staat B2 hoog in het rechterrijtje; zeker niet onverdienstelijk.
 
Zaterdag uit in Emmen tegen DZOH; ook hier kunnen punten worden gepakt.
 
 
Roel S.