Vorige week werd verdiend gewonnen van KZC uit Klazienaveen alwaar het na een 0-1 ruststand uiteindelijk 1-2 werd in het voordeel van MSC B2.
Afgelopen zaterdag was de middenmoter DZOH uit Emmen de tegenstander.De eerste helft waarin beide ploegen evenveel kansen kregen werd afgesloten met een 0-0. MSC had overigens wel een veldoverwicht opgebouwd dus gaf dit een goed gevoel voor de 2e helft.
Hoe jammer is het dan dat de wedstrijd toch met 0-1 verloren gaat. Veel kansen waren er niet over en weer maar DZOH benut wel hun enige kans en MSC raakt de paal en mist die ene 100% kans. Ook een vorm van pech !
Zaterdag a.s naar en tegen Valthermond. B2 is bijna veilig maar dient nog wel een aantal teams van zich af te houden.