MSC B2 begint aardig te wennen aan het niveau van de 1e klasse. Met 7 uit 7 doet B2 alleszins redelijk mee.
De 1e 20 minuten van de wedstrijd tegen Valthermond leek het daar niet op. De tegenstander speelde veel scherper en drukte MSC ver op de eigen helft terug. De keeper van Valthermond kreeg pas na 10 minuten de 1e bal in de handen gerold.
Zowaar begon MSC zich aan de druk te ontrekken en kwamen er enkele kansjes om te scoren. Uit een van die mogelijkheden kreeg een tegenstander ongelukkig de bal tegen de hand: penalty voor MSC! Brian Verhoek benutte dit buitenkansje met 2 penalty’s waarvan er 1 telde: 1-0!
Helaas moest de uitstekende keeper Tim de Wildt vanwege een blessure worden vervangen;in 1e instantie door Elon Wassink en in de 2e helft door Stijn Beijer.
De 2e helft een stevig aandringend Valthermond zonder echt gevaarlijk te worden. Laatste man Cody Zomerdijk gaf prima leiding aan de karaktervolle verdediging van het MSC fort. MSC had nog dikke kansen voor een grotere voorsprong maar de stand veranderde niet. Het bleef 1-0 in een meeslepend en spannend duel. Leuk om mee te maken.

Volgende week thuis tegen KZC; aanvang 15:00 uur.

foto’s : Ron Wielhouwer