Met enorm veel inzet en plezier voetbalde dit B3 er op los. Binnen een kwartier stond het al 0 – 3 door prachtige  doelpunten van Dylan Kruid, Stijn Keegstra en Brian Verhoek. Wat opviel aan het spel was dat het in alle linies goed in evenwicht was. De achterste linie zorgde ervoor dat bij elke aanval er goed werd aangesloten, De middelste linie  zorgde onder leiding van verbindingsman Mark Timmerman voor een goed aansluiting met de voorhoede. De voorste linie stond op scherp. Dat kun je wel zien aan de uitslag. Uitblinker in de voorhoede was ongetwijfeld Dylan Kruid, die liet zien dat hij best een paar niveautjes hoger kan spelen. Met een enorme trefzekerheid wist hij de radeloze Steenwijker goalie  4x  keer te passeren.
Halverwege de eerste helft kwam Olde Veste toch met een paar  aanvallen  gevaarlijk door. Maar met een paar miraculeuze reddingen wist Thorsten Lefferts zijn goal schoon te houden. Brian Verhoek scoorde de 0 – 4 en de  0 – 5 na een prachtige solo  was van Dylan Kruid. Met een prachtig genomen vrije trap wist de thuisploeg de stand naar 1 – 5 te brengen. Met een  Rijk Kamans die opbouwend prima werk deed  en een Maarten Liezen die een echt slot op de deur was, was het weer Dylan Kruid die de 1 – 6 liet noteren. Vlak voor de rust werd de altijd gevaarlijke Remco Nijmeijer ingebracht  maar de ruststand bleef 1 – 6. De tweede helft was een voortzetting van de eerste. De stand werd uitgebouwd tot 1  – 10 door doelpunten van Dylan 1 – 7 , een prachtig afstandschot van Kevin was de  1 – 8  en  door een doelpunt van Jacky Tang  ( 1 – 9) op  aangeven van de sterk spelende Stijn Keegstra. Ook Manon die als het enige meisje in dit team  speelt stond haar mannetje en maakte weinig fouten. De eindstand werd bereikt door Niels te Hennepe, ( 1 – 10) die zich meer op zijn gemak voelt in de voorhoede dan als voorstopper. Al met al een leuke wedstrijd, met een fantastische eindstand.