BBT Supportancy heeft vandaag besloten als sub-sponsor toe te treden tot de sponsorgroep van MSC-Antaris.
BBT Supportancy, gevestigd aan de Schoolstraat in Meppel, richt zich naast de traditionele uitvoerende boekhoudkundige werkzaamheden met name op het ondersteunen van ondernemers en het geven van bedrijfsadviezen gericht op de toekomst.
BBT Supportancy komt voort uit het accountantskantoor Fitacc. De eigenaren zijn Dick Bakker, Ronald Breedveld en Wiecher Toering.
Aanleiding voor de overname van het accountantskantoor Fitacc door de drie is de drang van de ondernemers om op een eigen manier met financiële dienstverlening om te gaan. `De markt en wet- en regelgeving bewegen. In het midden van al deze veranderingen staat de cliënt. Om deze cliënt maximaal te ondersteunen is meer nodig dan alleen cijfers. De wensen van de cliënt liggen in een actieve ondersteuning op basis van interesse, vakmanschap en marktkennis. Dus een accountant die weer naast de ondernemer staat.
MSC-Antaris is blij dat BBT (Bakker, Breedveld, Toering) is toegetreden tot de sponsorgroep en hoopt op een vruchtbare samenwerking.

BBT Supportancy
Schoolstraat 7
Meppel

Tel. (0522) 252585
Fax. (0522) 254006

info@bbt-supportancy.n;
www.bbt-supportancy.nl