Doelpunten: Robinho (0-1), 1-1, Job (1-2), Maaike (1-3) en Justin (1-4).

M.v.d.w.: Justin.

MSC D2 heeft zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van het KNVB bekertoernooi door SVN’69 D2 in eigen huis met 4-1 te kloppen. MSC kwam moeizaam op gang. Robin scoorde nog wel een heel mooi doelpunt (0-1) maar MSC zakte daarna geleidelijk weg. SVN kwam door een vrije trap weer terug in de wedstrijd (1-1). MSC ging chaotisch voetballen, de spelers verloren de controle over de wedstrijd en men leed veelvuldig en onnodig balverlies! In de rust werden de puntjes nog even op de i gezet en er werd gewezen op geconcentreerd spelen en de rust bewaren!

De opbouw moest beter. Via een aantal omzettingen kwam MSC in de tweede helft toch weer beter in het spel. Job scoorde de belangrijke 1-2 en Maaike Gommans (net terug van het meidenvoetbal bij MSC) scoorde de verlossende 1-3. Er werd weer goed gebald en de spelers geloofden er weer in!

Als toetje op de wedstrijd schoot aanvoerder Justin via een schitterend genomen vrije trap de 1-4 binnen! Feest bij de spelers en opluchting bij de begeleiding en de ouders! Zaterdag a.s. wacht de competitiekraker tegen Diever/Wapse D1. Zet ‘m op jongens!!!