M.S.C. begon wat slordig, maar kwam in de derde minuut op een 1-0 voorsprong. Dimitra Theocharis ontving de bal rond de zestienmeter, en draaide weg en schot de bal schitterend in de linkerbovenhoek binnen. Na de voorsprong zakte het niveau van de dames van M.S.C. naar een zeer laag niveau, veel bal verlies en onzuivere passes. Zo gaven de dames de tegenstander een aantal mogelijkheden om te scoren, maar daar maakte de dames van Rouveen geen gebruik van. Zo af en toe zat er van M.S.C. kant een goed opgezette aanval tussen, alleen werd dat weer afgewisselend met slordig samenspel. Gelukkig ging het bij de tegenstander ook zo, alleen hadden wij het voordeel dat we ze af en toe de kansen benutte. Zo ook in de 35e minuut. Layla Regelink die de bal veroverde op het middenveld, en snel door speelde op de diep gaan Dimitra Theocharis, die vrij kon door lopen en perfect binnen schot. Een 2-0 voorsprong. M.S.C. kreeg daarna nog wat kansen, en scoorde zelfs de 3-0. Helaas werd het doelpunt afgekeurd. Gelijk daarna kwam Rouveen uit het niets opeens op 2-1, dit was ook de ruststand.
Na de pauze begon M.S.C. weer onrustig aan de wedstrijd, al duurde dat gelukkig niet zo lang. Want in de 50e minuut werd een goede aanval via Michelle Boekweg, netjes afrond door Dimitra Theocharis, 3-1. Maar Rouveen gaf zich nog niet gewonnen, en knokte zich weer terug in de wedstrijd. Ze kregen daar wel hulp bij van de M.S.C. verdediging, want een te zachte terug speelbal van Nanne Jans werd door de spits netjes afgemaakt. Even leek het er op dat Rouveen zelfs de 3-3 ging maken, en die zou ook dik verdiend zijn geweest, maar een paal stond dit gelukkig in de weg. In de 65e minuut was het de zeer hard werkende Michelle Boekweg die de bal onderschepte en haar directe tegenstander mooi uit kapte en de 4-2 binnen schot. Zo kreeg M.S.C. en Rouveen over en weer wat mogelijkheden, want Rouveen is zeker een team wat bovenin de derde klasse mee gaat doen. Het is een mooi fris jong team, want een prima instelling heeft, met twee goede trainers. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door de “vrouw van de wedstrijd”, onze nieuwe aanwinst Armina Besic. Armina was vandaag de motor op het middenveld en werkte zich het snot voor de ogen vandaag. Maar haar goede wedstrijd bekroonde zij met een doelpunt, die ze zelf bewerkstelligde. Door goed stoor werkt, veroverde zij de bal en kwam zij vrij voor de keepster te staan, en ronde zij netjes af 5-2. A.s. woensdag staat de volgende poule wedstrijd op het programma, uit naar SC Genemuiden die met 4-1 had gewonnen van Staphorst.