De sponsorcommissie van MSC heeft in de afgelopen tijd een aantal hele belangrijke sponsordeals weten te sluiten. Daardoor wordt de herkenbaarheid als vereniging verder vergroot.

Zoals bekend is Unie-Pool onze hoofdsponsor en siert de naam van de uitzendorganisatie de voorzijde van de shirts van onze prestatieve seniorenelftallen MSC 1 en MSC 2. Eerder dit jaar werd al duidelijk dat ook Albert Heijn Elzinga als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling aan onze vereniging verbonden blijft.

Nieuw is dat met ingang van het seizoen 2023-2024 ook ALLE recreatieve seniorenelftallen dezelfde sponsor op de voorzijde van het MSC-shirt krijgen. Wij zijn dan ook blij dat wij bekend kunnen maken vorige week tot overeenstemming te zijn gekomen met Pandriks. De naam van dit prachtige Meppeler bedrijf dat het beste bake off brood produceert volgens het eigen unieke, innovatieve en efficiënte proces, siert de komende seizoenen op de shirts van MSC Zaterdag 3 tot en met MSC Za8, MSC Zondag 2 én 3 en de Mannen en Vrouwen 35-plusteams.

Wij zijn ontzettend trots dat zo’n mooie, nog altijd groeiende onderneming als Pandriks zich voor in ieder geval drie seizoenen aan onze vereniging bindt!