U bent op zoek naar lingerie waar u zich goed in voelt?

Belle Lingerie heeft precies wat u zoekt. Sportief, luxe, corrigerend of avontuurlijke lingerie. Voor tijdens uw zwangerschap of bij incontinentie. Voor mannen of vrouwen, voor jong en oud. Belle heeft lingerie voor iedereen. Maar niet alleen onze lingerie, ook onze badmode voldoet precies aan al uw wensen. Kortom: Belle heeft wat u zoekt!

Als uw lingerie maar goed zit

De collectie van Belle lingerie bestaat uit topmerken. Ieder seizoen wordt de collectie zorgvuldig samengesteld. Belle heeft een mix van trendy, klassieke en moderne lingerie, voor ieder budget. Met iedere vrouw wordt rekening gehouden: of u nu een kleine of grote cupmaat heeft. Belle vindt dat lingerie uit hoogwaardige materialen moet bestaan, waarbij wij speciaal letten op een comfortabele pasvorm. Belle heeft lingerie voor dagelijks gebruik, maar ook voor die ene speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld eens aan een prachtig setje voor onder uw trouwjurk.

Persoonlijk advies

Wilt u liever persoonlijk geadviseerd worden? Dat kan! In onze winkel in Meppel (Woldstraat 13) geven wij u graag een vakkundig en eerlijk advies. Ieder van ons is opgeleid in het aanmeten van de juiste lingerie en met  onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag!

KOOPT BIJ ONZE SPONSORS !!

Invalid Displayed Gallery