De Beloften van MSC-Antaris hebben de eerste zege in de reserve Hoofdklasse binnen. De ploeg van Johnny Wassenaar versloeg vanmorgen SC Erica 2 met 2-1. In een gelijkopgaande eerste helft kregen beide ploegen een aantal kleine mogelijkheden. Pas na rust viel de eerste treffer. Het was SC Erica dat prima profiteerde van wanorde in de Meppeler-defensie. Lang leek het erop dat de Beloften tegen de tweede nederlaag van het seizoen zouden aanlopen. Totdat Peter Gelling mee naar voren trok. Een hoge bal wist hij met het hoofd te raken en het leer viel voor de voeten van invaller Dominique Slagter. Voor hem was het een koud kunstje om de 1-1 binnen te schieten. Een minuut voor het verstrijken van de officiele speeltijd was het weer raak. Patrick Dijkstra maakte het de laatste man van Erica lastig en profiteerde van zijn geklungel: 2-1. Diezelfde Dijkstra schoot in blessuretijd (10 minuten !!!!) ook nog op de paal. MSC-Antaris kreeg met de 2-1 zege eigenlijk twee punten teveel, maar daar maalde na afloop niemand om (in het wit-zwarte kamp tenminste)