Zondagmorgen heeft het belofteteam van MSC-Antaris de competitiewedstrijd tegen Peize overtuigend weten te winnen met 4 – 0. Coach Johnny Wassenaar kon dit keer weer niet beschikken over zijn standaard team omdat er zoveel blessures waren. Hij deed daarom een beroep op een drietal spelers uit de A1-selectie om het team te completeren.
Vanaf het begin had MSC-Antaris het beste van het spel. Met name door het vroege storen en een goede omschakeling kregen de spelers uit Peize geen kans om in hun spel te komen. Al vroeg in de wedstrijd wist Gert Borneman met een prachtig afstandschot de score te openen. Toch maakte MSC het zichzelf nog moeilijk in de eerste helft. Veel balverlies werd er geleden door een zwakke passing en doordat er een tempo te laag werd gespeeld. Nog voor de rust bracht Stefan Besuijen de stand op 2 – 0. Na de pauze maakte Viktor Korlefura , na een hardnekkige blessure, zijn rentree weer op het middenveld. Het spel liep in de tweede helft veel gemakkelijker, de bal werd sneller rondgespeeld en de combinaties liepen beter.
Een solide verdediging zorgde er voor de MSC-goalie weinig te doen kreeg. De stand liep snel uit naar 4 – 0 door doelpunten van nogmaals Gert Borneman en Joreily Chirino.
Coach Johhny Wassenaar was erg opgelucht met het resultaat, na een aantal verliespartijen was er nu dan eindelijk winst.