Het Beloftenteam van MSC-Antaris heeft zaterdagmiddag de eerste wedstrijd om de Meppel Cup verloren. Zaterdag derdeklasser SVN’69 was met 4-3 te sterk. Het team van trainer Johnny Wassenaar keek in de eerste helft al tegen een 3-0 achterstand aan. Enkele omzettingen in de rust veranderden het spelbeeld. MSC-Antaris kwam door treffers van Simon Hoekstra en Sebastiaan Molema terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd scoorden de Nijeveners een lucky 4-2. In de laatste minuut was het Simon Hoekstra die de eindstand op 4-3 bepaalde.
Het tweede duel om de Meppel Cup tussen Alcides en FC Meppel eindigde in een 1-0 overwinning voor de geel-zwarten. Woensdagavond volgt op de velden van Alcides de ontknoping. SVN’69 dat met zes punten aan de leiding gaat ontmoet dan FC Meppel. Alcides dat met vier punten tweede staat neemt het dan op tegen MSC-Antaris dat met drie punten op de derde plaats staat.