Het beloftenteam van MSC-Antaris heeft de finale van de nacompetitie bereikt. In de eindstrijd op eerste pinksterdag speelt de ploeg van trainer Johnny Wassenaar tegen SC Joure 2.
In Meppel werd het zondagmorgen 3-3. Het eerste duel tegen Gomos eindigde in Norg in 1-1. Strafschoppen moesten dus een beslissing brengen. De twintigste strafschap bracht uiteindelijk de beslissing. Keeper Niek Warrink schoot de tiende en beslissende MSC-penalty binnen, nadat eerder Jarno Oeben en Johnny Venema hadden gemist.
MSC-Antaris nam in de eerste helft een 2-0 voorsprong door treffers van Joreilly Chirino en Stephan Besuien. Gomos profiteerde vlak voor rust tweemaal van Meppeler fouten: 2-2. Na rust was het MSC dat via Simon Hoekstra weer de leiding nam. Gomos toonde veerkracht en scoorde na een kwartier de 3-3. MSC kreeg daarna nog een aantal mooie mogelijkheden, maar scoorde niet meer.
De finale van de nacompetitie wordt komende zondag eerste pinksterdag, 27 mei, om 11.00 uur op neutraal terrein gespeeld. De definitieve plaats waar het duel wordt gespeeld is nog niet bekend, maar MSC en Joure hebben de voorkeur voor het terrein De Blesse uitgesproken. Inzet van het duel is promotie (voor MSC) of handhaving (voor SC Joure) naar de reserve Hoofdklasse,