De Beloften van MSC-Antaris hebben opnieuw een goede prestatie neergezet. De uitwedstrijd tegen FC Wolvega 2 eindigde in 4-4. MSC kreeg daar eigenlijk een punt teveel mee, maar daar maalde na afloop geen Meppeler om. Het hadden er zelfs drie kunnen zijn. Zes minuten voor tijd scoorde Patrick Dijkstra uit een penalty 3-4. FC Wolvega kwam toch nog weer op gelijke hoogte. In de eerste helft ging MSC fantastisch van start. Binnen 20 minuten namen de wit-zwarten een 2-0 voorsprong door treffers van Hilbert Noordermeer (kopbal !!!!!) en Sebastiaan Molema. In het laatste kwartier voor rust had MSC niets meer in te brengen en scoorde Wolvega drie keer. Ook na rust kwam MSC nauwelijks onder de druk van de thuisploeg uit. Toch toonde de ploeg van trainer Johnny Wassenaar veerkracht en kwam het op 3-3 door Hilbert Noordermeer. Wolvega bleef drukken maar zag MSC weer op voorsprong komen. Vlak voor tijd werd het gelijk.