Vanaf het begin was duidelijk dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden. BOZO voetbalde erg goed en gaf veel tegenstand. Toch was het na een minuutje of 5 MSC dat de score opende. Ronaldo ronde een aanval mooi af en maakte de 1-0. MSC bleef na deze goal voetballen, maar dat deed BOZO ook. BOZO probeerde het met schoten van afstand, en op 1 schot had Mohammed geen verweer, 1-1. Dit was tevens de ruststand. In de rust is nogmaals aangegeven dat het positie-spel de doorslag zou kunnen geven. Niet op een kluit voetballen, maar het gehele veld gebruiken. In de 2e helft kwam MSC weer op voorsprong, wederom Ronaldo 2-1. BOZO begon te drukken, om de gelijkmaker te forceren. Zo’n vijf minuten voor tijd viel de 2-2. Beide partijen konden nog aanspraken maken op de winst. Net op het moment dat iedereen zich met een gelijkspel neer wilde leggen kreeg Devlin de bal en in de “dying seconds” schoot Devlin de 3-2 binnen.

Hierna volgden nog enige hachelijke momenten, maar MSC F6 wist de 3-2 vast te houden. Door dit resultaat komt MSC F6 terecht op de gedeeld derde plaats (met 1 wedstrijd minder). Al met al een prima ochtend.