Tijdens de kampioenreceptie werden ook de spelers van het eerste elftal nog eens dubbel en dwars in het zonnetje gezet. Zij zijn het die de titel hebben veroverd. Niet de trainer, niet het bestuur, maar de spelers hebben op het veld het kampioenschap binnengehaald. Als dank kregen ze van het bestuur een DVD aangeboden met daarop de hoogtepunten van de kampioensdag. De DVD is gemaakt door Kees Veelo, die daarvoor ook nog werd bedankt. De hoffotograaf van MSC heeft deze week vele uren achter de computer doorgebracht, maar het resultaat mocht er zijn. Een fantastische mooie DVD, een blijvende herinnering.
Niet alleen van het bestuur kregen de spelers een cadeau. Ook Jeroen Holttrop van Boots Shoes had een fantastisch cadeau meegenomen. Alle spelers krijgen een paar echte MSC-schoenen. De moderne sneakers zijn speciaal voor MSC gemaakt in Portugal. De selectie en begeleiding van MSC kunnen schoenen komend seizoen dragen bij het vrijetijdstenue. De spelers en de begeleiders die vertrekken krijgen ook een paar.
De schoenen zijn ook te koop bij Boots. Mensen die hiervoor belangstelling hebben (voor de maten vanaf 39) aangeven door een email te sturen naar info@mscmeppel.nl. Jeroen Holttrop gaat ook bekijken of de schoenen in kindermaten te leveren zijn. Wilt u uw (klein)kind(eren) verrassen met een eigen MSC vrijetijdsschoen dan kan dat. Liny Veelo is het contactpersoon. Neem contact met Liny op om de maat door te geven (0522) 25 49 08 of stuur een mail naar veelo@home.nl.