Dochter Tamara en zoon Jesse kwamen namelijk voor het eerst in een officiële wedstrijd tegen elkaar uit! “E4 zal wel iets beter zijn” en “Als Jesse mij maar niet dolt” waren veelgehoorde opmerkingen. Onder luide aanmoedigingen van het talrijke publiek begonnen beide teams enthousiast aan de wedstrijd. Als snel bleek dat de spelers van E4 elkaar wat makkelijker vonden in de combinatie. Dit resulteerde in een groot aantal kansen maar keeper Finn keepte fantastisch. Na een grote kans voor E5 waarbij Maarten op de kruising van paal en lat schoot,  was het Maaike die de score voor E4 opende. Ook Daan en Jeroen vonden het net zodat er een verdiende de ruststand van 3-0 op het scorebord stond. Het was voor E5 ook na de rust  vooral een kwestie van tegenhouden van de golven van aanvallen van E4. Maar E5 kwam er in de tweede helft wat vaker uit en ze doken een paar keer dreigend voor keeper Joel op. En hoewel Finn, Tamara en co hun uiterste best deden, konden ze niet voorkomen dat Max met een prachtige boogbal de stand naar 4-0 tilde. Maaike maakte met haar tweede en derde doelpunt er 6-o van. Bij beide doelpunten werd Finn verrast. Gelukkig redde Chawki de eer voor E5 en maakte er met een droge knal 6-1 van. Al met al een leerzame wedstrijd voor beide teams. E4 kon in deze wedstrijd naar hartelust oefenen met het inpassen van de bal. E5 merkte dat onder druk de aanval begint met een goede verdediging! In huize Compagner werd er nog even nagepraat over de wedstrijd maar al snel gingen broer en zus over tot de orde van de dag. Met als herinnering een unieke wedstrijd die later via foto’s vast nog eens voorbij zal komen.