De spanning was gelijk voelbaar. De tegenstander speelde sterk aanvallend en vanaf de eerste  minuut was het dan ook hard werken voor alle 11 de spelers.Vooral de verdediging kreeg veel werk te verzetten. De snelle combinaties van de tegenstanders brachten onnodig veel verwarring in de defensie. De verdediging bleek  helaas daarvoor niet sterk genoeg . Dat zorgde er  wel  voor dat de keeper zijn skill kon laten zien. Keeper Maarten had een aantal malen een mooie actie. Hierdoor kreeg hij zelfs de bewondering van het publiek van de tegenstander. Toch was het niet voldoende. De eerste helft eindigde met een niet onoverbrugbare achterstand van 2-0 . Na de rust waarin Brian het team weer op scherp probeerde te zetten, kwam C2 echter van de regen in de drup Ondanks stug verdedigen werd de 3-0 toch snel gescoord. Daarna vloeide de laatste hoop weg en kreeg C2 aanval na aanval te verduren. Het ene doelpunt na het andere werd gescoord door de tegenstander. Onze spelers liepen stuk voor stuk het vuur uit hun sloffen maar konden het spel niet meer overnemen. Ook aanvallend moest C2 zijn meerder erkennen. De verdediging van Zwartsluis maakte geen fouten.  Uiteindelijk werd het 7-0.  Moegestreden en ondanks alles toch blij dat de wedstrijd door is gegaan keerden we huiswaarts om verder van de  overigens mooie dag te gaan genieten.
C2 is dus weer terug op aarde en heeft weer wat aandachtspunten om voor te gaan trainen. Brian succes!